Jeg har læst og uddannet mig ved

  • Lysets hus ved Bettina Thomsen: Certificeret medie og clairvoyant rådgiver
  • Tobias skolen: Spirituel Integrativ Krops og Psykoterapeut.
  • Human Education group: Spirituel Trainer.
  • Englehuset v/ Cilje Tinemari Tiemroth: Angelcoach; regression, afdødekontakt, clairvoyance, healing.
  • Århus Universitet: Bachelor i Etnografi og Social Antropologi

Da jeg blev skilt, var børnene stadig små. Mit fodfæste forsvandt fuldstændigt og jeg følte, at jeg stod nøgen i verden. Jeg fik en konstant brændende fornemmelse på toppen af mit hoved og jeg sov utroligt lidt. Samtidig hørte jeg igen og igen de samme to ord inde i mig; Just remember - just remember- just remember. Jeg skrev dem på min væg, på min krop og i små skriv.

Jeg opsøgte hjælp indenfor flere forskellige tilgange. Og det hjalp. Jeg rejste gennem ydre og indre landskaber. Jeg opdagede en flig af, hvordan vi mennesker lever og finder mening og formål med vores liv. Jeg lærte, at mening skabes indefra og at menneskers veje er mangfoldige. Jeg lærte også, at den stemme der guidede mig indefra, den som igen og igen blot sagde; 'just remember', dybest set opfordrede mig til oprør. Oprør mod alle de tiltag vi alle møder, fra familie og samfund, om at tilpasse os. Skære en hæl og hakke en tå, for at fremstå 'acceptabel', for 'at passe ind', for at blive holdt af. Det var en stemme, fra den del af mig, som aldrig såres eller formindskes, som er en del af noget større - en stemme der hviskede fortalte mig, at der er en vej tilbage, til den jeg egentlig er. Selvom vejen kan være smertefuld, så er den også livsgivende og inspirerende som intet andet. For sådan er livet i os. Det går op og ned. Livet er aldrig bare en ting, men en myreture af oplevelser i den indre og ydre verden. Vi har en kraft i os, som er ukuelig og vi søger altid at forbinde os med den kraft - i os selv og mellem hinanden. Selv når livet bliver allermest udfordrende og måske føles angstfuldt, smertefuldt eller meningsløst, lever den kraft i os. Den er bestandig, givende og healende.På min vej mødte jeg andre, der viste mig, hvad vi mennesker kan indeholde. De viste mig, hvordan vi kan finde en vej ud af smerte, angst og sorg og tilbage til det som vi oprindeligt er. De viste mig, at det vi oprindeligt er, er uden ende og på alle måder magisk. Det er mit ønske, at vise det jeg så, lærte og erfarede, på en måde som kan lede netop dig tilbage til dyb kontakt med dig selv og videre på din vej.

''Tusind tak Thea. For smukke meningsfulde og sande ord. Jeg blev meget rørt da du talte om mine nære relationer. Dine ord ramte på flere plan lige ind i de forandringer som er igang lige nu. Det er så smukt. Tak for dig''  Charlotte