Integrativ krops og psykoterapi

Gennem terapien møder du det i dig, der har brug for at blive set, hørt og mærket. Både det der er udfordrende, sorgfyldt, angstfyldt, skamfyldt eller smertefuldt, samt det der er dine potentialer. Terapi er en vej tilbage til de ressourcer og den glæde der findes bagved alle udfordringer og svære erfaringer.

Gennem et terapiforløb, kommer du til at arbejde med og forløse de tilstande som forhindrer dig i at leve i overensstemmelse med dit autentiske selv. Du arbejder på at finde ud af hvem du oprindeligt er, hvilke værdier du har og hvordan dit autentiske udtryk er. 

Terapiforløb er ofte i forbindelse med sorg, angst, udfordringer i parforholdet, i familen eller på arbejdspladsen. Stress, uro, bekymringer, søvnbesvær, vanskeligheder med at mærke og sætte egne grænser, en oplevelse af meningsløshed. Det kan også være udfordringer efter et traume som overgreb, ulykke eller andre grundlæggende ændrede livsforhold som f.eks. en skilsmisse. 

Det kan være du mærker, at du ønsker at bruge dig selv mere, på en anden måde, eller mindre end du gør i dag. For nogle er det en rejse ind i spørgsmålet; hvem er jeg og hvad er meningen med mit liv?

Jeg arbejder ud fra et holistisk syn, det vil sige hvor krop, psyke og sjæl i samspil udgør det enkelte menneske. I terapien bruger jeg forskellige tilgange, som netop berører alle dele af den vi er. Det kan bl.a. være samtale, krops terapi, guideninger, opstillinger, tegne terapi , åndedrætsterapi og drømme arbejde.

Pris

Pr. session: 60 - 90 min. 800 kr. Terapi kan foregå både ved fremmøde eller online. Jeg anbefaler dog, at første session og hovedparten af evt. efterfølgende sessioner er ved fremmøde i Skanderborg. 


''Meget dygtig og kompetent oplevelse. Thea fik 'lukket op' til sår fra fortiden jeg ikke var klar over havde tråde til problemer idag. Hun er meget dygtig til at se et mønster og jeg mærkede hendes nærvær hele vejen igennem. Thea har været en stor hjælp. Tak.'' Lisbeth