Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CustomSidebarsEmptyPlugin has a deprecated constructor in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-sidebars/customsidebars.php on line 89 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; phpxtFaviconXtManager has a deprecated constructor in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/plugins/favicon-xt-manager/index.php on line 12 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/framework/waves_widget/waves_widget_instagram.php on line 183 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Waves_RecentPortWidget has a deprecated constructor in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/framework/waves_widget/waves_widget_portfolio.php on line 3 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/framework/waves_widget/waves_widget_portfolio.php on line 111 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Waves_Socialswidget has a deprecated constructor in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/framework/waves_widget/waves_widget_social_link.php on line 3 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/framework/waves_widget/waves_widget_social_link.php on line 70 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55 Notice: Only variables should be passed by reference in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/option-tree/ot-loader.php on line 306 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Notice: get_currentuserinfo is deprecated since version 4.5.0! Use wp_get_current_user() instead. in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4440 Hjem – THEA Deprecated: Non-static method phpxtFaviconXtManager::phpxtShowFavicon() should not be called statically in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/plugins/favicon-xt-manager/index.php on line 175

Your basket is currently empty.

Hjem

                                                                  

Jeg er en kvinde på 45. Mit liv tog en brat ændring i 2012 da jeg blev skilt fra mine børns far, som jeg havde levet med i 20 år. Det blev begyndendelsen på en rejse ind i mig selv. På denne rejse mødte jeg både alt det der fyldte i forbindelse med den store livsforandring en skilsmisse er og alt det der havde fyldt igennem mange år, men som jeg ikke havde været bevidst om. Sorger, glæder, begrænsninger og kvaliteter som jeg alt sammen havde pakket mere eller mindre væk i mit liv.

Jeg tror på at alle mennesker grundlæggende har alt det de skal bruge inde i sig, og jeg tror, at det kun er den enkelte der kan kende sandheden om sig selv og om hvilken vej denne skal gå. Gennem livet møder vi udfordringer, kriser og store glæder og det er ikke altid vi kan finde vores vej gennem dem, og her kan vi have brug for nogle til at være med os og endda guide os til vi igen finder tilbage til os selv.

I arbejdet som terapeut og coach arbejder jeg udfra ovenstående overbevisning. Jeg bruger af min livserfaring, arbejdserfaring og teoretiske redskaber til at møde dig lige der hvor du er og arbejde med de udfordringer du må have. Det indebærer at du ser og er med hele dig i tanker, følelser og krop.

Jeg er uddannet  Angel Coach i Englehuset ved Cilje Tinemarie Tiemroth og hvor jeg senere også underviste på retreat i Portugal.

Lige nu læser jeg på andet år til Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut på Tobias skolen ved Lene Ince.

På siden under: Behandlinger finder du mere om hvad jeg tilbyder og søger i forbindelse med mine uddannelser som Spirituel Psykoterapeut og coach.

Derudover elsker jeg ind imellem at skrive om mine erfaringer, oplevelser og om det jeg ser omkring mig. Fra jeg var meget ung, begyndte jeg at skrive små stumper og stykker, små skriverier, når livet var særligt udfordrende eller særligt fantastisk. Det gør jeg stadig.

En gang imellem delte jeg et skriv med en ven, bare for at få min lyd ud til den ydre verden, og en dag  sagde en veninde til mig, at disse skriverier ville genlyde med andre og med deres liv …og at det ville være godt for dem at læse. En anden smuk veninde sagde; hey, det er din stemme. Del den! Så det er hvad jeg gør her. Deler mine tanker og skriverier med jer…. for min egen skyld….og måske finder du et skriv, der fanger dig og spejler noget i dit liv. Læs mere her.