Spirituel Integrativ Krops & Psykoterapi

 

''Lige så stille trillede tårerne ned ad kinderne på kvinden overfor mig. Hun var rørt. Hun havde mødt en smuk og kraftfuld side af sig selv, som hidtil havde været uset. Gemt bag gamle mønstre, fastgroede overbevisninger og angst.''

Det er præcis den magi terapi kan bringe. Når vi møder udfordringer i livet, får vi en mulighed for at kigge på, hvad det er vi har med os. Hvem er vi? Hvilke prægninger har vi med os og hvordan influerer de vores liv? Gennem terapien kan dette bevidstgøres og på den måde skabe mulighed for at leve i større overensstemmelse med den vi oprindeligt er og med lang større glæde i livet

Jeg er 4. års studerende på Tobias skolen som Integrativ Spirituel Krops og Psykoterapi. Jeg har p.t. klienter som en del af min uddanelse. Metoderne er mangfoldige, men bygger på en holistisk grundforståelse af det hele menneske. Det vil sige, er der arbejdes både med samtale, guideninger, opstillinger, energi arbejde, kropsterapi og andre terapeutiske redskaber.

En session varer mellem 60-90 min og koster 350 kr.Intuitiv læsning

 

I denne form for session, sanser jeg ind i, hvordan dit liv er lige nu og her. Det jeg sanser, handler oftes om din følelsemæssige væren. Det vil sige hvordan opleves det at være dig lige nu. Hvor er hvor det lidt udfordrende og hvordan kan du komme videre herfra. Det er tit sansninger i det relationelle. Jeg kender ingen svar. Svarene er i dig selv.

Det kan være en dyb healende oplevelse at blive set fra dette perspektiv. Det kan bidrage med et klarere billede af udfordringerne lige nu og her og sætte en retning for en konstruktiv og opløftende vej videre.
Sessionen kan foregår hvor vi sidder overfor hinanden, eller hvor du ligger på briksen og jeg både sanser og arbejder energi mæssigt med hænderne på dig.
En session varer 60-90 min og koster 400 kr.