Jeg tilbyder

Intuitiv læsning

I denne form for session, sanser jeg ind i hvordan dit liv er lige nu og her. Det kan være, du har et specifikt emne, som du gerne vil undersøge. Det kan være emner som; arbejde, parforhold, selvstændig virksomhed, en relation, et nyt valg i livet eller....alt hvad der end fylder som væsentligt for dig.  

Ved en session med et helt åbent udgangspunkt er det oftes det følelsemæssige jeg først og fremmest sanser ind i. Det vil sige hvordan opleves det at være dig lige nu - tit der hvor det er udfordrende - og hvordan kan du komme videre derfra.

Ind i mellem har vi svært ved at finde vores svar. Vi tvivler, vi spørger, læser, overvejer for og imod. Svarene er i dig og sessionen er et rum, hvor samtalen mellem det jeg sanser og dig, stiller skarpt på netop dine svar. Det bidrager med et klarere billede af udfordringerne lige nu og her og sætter en retning for en konstruktiv og opløftende vej videre.

Præcist i det felt, er det oftest også, en dyb healende oplevelse at blive set og mødt. 

Sessionen kan foregår hvor vi sidder overfor hinanden, eller hvor du ligger på briksen og jeg både sanser og arbejder energi mæssigt med hænderne på dig. 

Intuitiv Læsning hos mig: ca 60 min. Pris  650 kr. 

Indtalt læsning: ca. 20-30 min. Pris 300 kr.

Pris for samtale, læsning og energiarbejde: 800 kr. 

  Spirituel Integrativ terapi 

Hvorfor vælge terapi? Der kan være mange forskellige grunde til at vælge terapi. Det kan være du har en følelse af, at der er mere i livet end du oplever lige nu, men uden at du ved hvad det mere er. Det kan være du mærker, at du ønsker at bruge dig selv mere, på en anden måde, eller mindre end du gør i dag.  For nogle er det en rejse ind i spørgsmålet; hvem er jeg og hvad er meningen med mit liv? 

Andre søger terapi i forbindelse med sorg, angst, udfordringer i parforholdet, i familen eller på arbejdspladsen. Stress, uro, bekymringer, søvnbesvær, vanskeligheder med at mærke og sætte egne grænser, en oplevelse af meningsløshed.  Det kan også være udfordringer efter et traume som overgreb, ulykke eller andre grundlæggende ændrede livsforhold som f.eks. en skilsmisse. 

Jeg arbejder ud fra et holistisk syn, det vil sige hvor krop, psyke og sjæl i samspil udgør det enkelte menneske. I terapien bruger jeg forskellige tilgange, som netop berører alle dele af den vi er. Det kan bl.a. være samtale, krops terapi, guideninger, opstillinger, tegne terapi og drømme arbejde.

Jeg er studerende og ved den afsluttende del af uddannelsen (har afsluttet mit 4. år) som Spirituel Integrativ Krops & Psykoterapeut fra Tobias-skolen. 

Pris pr. session: 450 kr.