Jeg tilbyder

Intuitiv clairvoyant læsning

Hvad er en intuitiv clairvoyant læsning? Sansning, spejling og clairvoyante budskaber. Det vil sige at jeg sanser ind i hvordan det er at være dig lige nu. Oftes handler det om dine følelser og de relationer som fylder følelsesmæssigt lige nu. Så det handler om hvordan du har det, hvem du er, hvilke muligheder der venter forude og hvad der evt. forhindrer dig i at tage de næste skridt derhen. 

Jeg ved, at vi alle selv har de svar vi har brug for. Nogle gange er det bare svært at høre dem. Her skaber en intuitiv clairvoyant læsning et rum, hvor samtalen mellem det jeg sanser og dig, stiller skarpt på netop dine svar. Det bidrager med et klarere billede af udfordringerne lige nu og her og sætter en retning for en konstruktiv vej videre. 

 De fleste sessioner er helt åbne, men der kan også være om et emne du ønsker at have fokus på. Det kan være emner som; arbejde, parforhold, job, en relation, et nyt valg i livet, eller andet som er væsentlig for dig. 


Sessionen kan foregår hvor vi sidder overfor hinanden enten hos mig eller online, eller hvor du ligger på briksen og jeg både sanser og arbejder energi mæssigt med hænderne på dig. 

OBS: Er I øjeblikket under efteruddannelse i Clairvoyance og tilbyder læsninger hos mig eller online: ca 45 min til pris: 500 kr.

Intuitiv læsning hos mig eller online: ca 45-60 min. Pris  1000 kr. 

Intuitiv læsning på briks: ca 45-60 min. Pris 1000 kr.

Indtalt og tilsendt læsning (uden møde, med eller uden specifikt spørgsmål fra dig ): ca. 20-30 min. Pris 450 kr.


 

 

  Spirituel Integrativ terapi 

Der kan være mange forskellige grunde til at vælge terapi. Det kan være du har en følelse af, at der er mere i livet end du oplever lige nu, men uden at du ved hvad det mere er. Det kan være du mærker, at du ønsker at bruge dig selv mere, på en anden måde, eller mindre end du gør i dag.  For nogle er det en rejse ind i spørgsmålet; hvem er jeg og hvad er meningen med mit liv? 

Andre søger terapi i forbindelse med sorg, angst, udfordringer i parforholdet, i familen eller på arbejdspladsen. Stress, uro, bekymringer, søvnbesvær, vanskeligheder med at mærke og sætte egne grænser, en oplevelse af meningsløshed.  Det kan også være udfordringer efter et traume som overgreb, ulykke eller andre grundlæggende ændrede livsforhold som f.eks. en skilsmisse. 

Hvad er terapi? Terapi er først og fremmest forskellige måder at møde det i dig, der har brug for at blive set, mødt og hørt og derved også en vej tilbage til de ressourcer og den glæde der findes bagved alle udfordringer og svære erfaringer. 

Jeg arbejder ud fra et holistisk syn, det vil sige hvor krop, psyke og sjæl i samspil udgør det enkelte menneske. I terapien bruger jeg forskellige tilgange, som netop berører alle dele af den vi er. Det kan bl.a. være samtale, krops terapi, guideninger, opstillinger, tegne terapi og drømme arbejde.

Jeg er uddannet Spirituel Integrativ Krops & Psykoterapeut fra Tobias-skolen. 

Pris pr. session: ca. 60 - 90 min. 800 kr.