Intuitiv Clairvoyant rådgivning

Intuitiv clairvoyant rådgivning er sansning, spejling og clairvoyante budskaber. Det vil sige, at jeg sanser ind i dig og din nuværende situation. De fleste sessioner er helt åbne, men kan også være om et emne, du ønsker at have et særligt fokus på. Emner som; arbejde, parforhold, job, en relation, et nyt valg i livet, eller andet som er skelsættende for dig lige nu. En session omhandler oftest:

  • Dine følelser og de relationer som fylder følelsesmæssigt lige nu. 
  • Hvordan du har det, hvem du er, hvilke muligheder der venter forude og hvad der evt. forhindrer dig i at tage de næste skridt derhen.

Jeg ved, at hver af os, har de svar vi har brug for indeni. Nogle gange er det bare svært at høre dem. Her skaber en intuitiv clairvoyant læsning et rum, hvor samtalen mellem det jeg sanser og dig, stiller skarpt på netop dine svar. Det bidrager med et klarere billede af udfordringerne lige nu og her og sætter en retning for en konstruktiv vej videre.

Sessionen kan foregår hvor vi sidder overfor hinanden enten hos mig eller online, eller hvor du ligger på briksen og jeg både sanser og arbejder energi mæssigt med hænderne på dig. Husk at bemærke hvad du ønsker, når du bestiller tid.

OBS: Jeg er I øjeblikket under efteruddannelse i Clairvoyance og tilbyder læsninger hos mig eller online: ca 45 min til pris: 500 kr.

Intuitiv læsning hos mig eller online: ca 45-60 min. Pris 1000 kr.

Intuitiv læsning på briks: ca 45-60 min. Pris 1000 kr.

Indtalt og tilsendt læsning (uden møde, med eller uden specifikt spørgsmål fra dig ): ca. 20-30 min. Pris 450 kr.