Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/framework/waves_widget/waves_widget_instagram.php on line 183 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/framework/waves_widget/waves_widget_portfolio.php on line 111 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/framework/waves_widget/waves_widget_social_link.php on line 70 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55 Notice: Only variables should be passed by reference in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/themes/ninetysix/option-tree/ot-loader.php on line 306 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Notice: get_currentuserinfo is deprecated since version 4.5.0! Use wp_get_current_user() instead. in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4440 Behandling – THEA Deprecated: Non-static method phpxtFaviconXtManager::phpxtShowFavicon() should not be called statically in /customers/2/9/a/theaskembes.dk/httpd.www/wp-content/plugins/favicon-xt-manager/index.php on line 175

Your basket is currently empty.

Behandling

Jeg søger øve klienter til Gruppe terapi i forbindelse med uddannelsen som Spirituel Integrativ krops og Psykoterapeut

Vi møder alle udfordringer i livet og ind imellem kan det føles som om vi sidder fast i en bestemt udfordring og måden at håndtere den på.

I en gruppe for du mulighed for at blive set og hørt af andre. At sidde i et rum med flere der lytter, så du bliver både hørt og set kan i sig selv være utroligt healende. Der kan være nogle i gruppen der genkender det du deler, eller måske du genkender noget andre fortæller. Måske bringer andres fortællinger og erfaringer nyt lys til dine udfordringer og du opdager at du ikke er alene med det der er svært.

I gruppen kan du afprøve og udforske nye måder at være på, nye tanker, nye måder at håndtere udfordringer på; sige fra, vise sårbarhed, genfinde din autencitet og vise den. At afprøve og udforske i en tryg gruppe, gør det nemmere at bringe disse nye tiltag ind i hverdagen.

Gruppen vil bestå af 3 deltagere og mig. Når vi mødes vil vi begynde med en kort meditation, så vi lander i rummet og i os selv. Derefter tager vi en runde hvor hver enkelt for mulighed for at dele det de har på hjertet og som fylder i deres liv lige nu. Efter runden, tager vi enten udgangspunkt i en af fortællingerne, eller hvis der viser sig at være et fælles tema for gruppen, som vi så udforsker sammen.

Gruppen vil mødes hver anden mandag fra kl. 19.00-22.00 i Skanderborg. Det koster 250 kr. pr. gang og vil indledningsvis være fastsat til 6 gange. Der er mødepligt, da det er vigtigt for dynamikken i gruppen at alle møder op. Der er tavshedspligt om alt der foregår i gruppen og gruppe terapien kan suppleres med individuelle samtaler hvis du ønsker det.

Gruppen er en del af min uddannelse hvor vi øver os og udviklinger vores evner til arbejde som terapeuter.

Min baggrund

Jeg er netop nu under uddannelse som Spirituel integrativ krops og psykoterapeut ved Tobias skolen og er i gang med mit andet år ud af fire. Skolen bygger på et holistisk menneskesyn der integrerer krop, psyke og sjæl;”med en erkendelse af at vi lever og virker på jorden og ikke i himlen”. Se mere om skolen her: Tobias skolen

Jeg er også uddannet Angel coach ved Cilje Tinemari Tiemroth. Uddannelsen omfatter healing, inkarnerings massage, clairvoyance, regression, tidslinie og livskontrakt terapi, massage og afdøde kontakt.

Behandlinger

Jeg tilbyder behandlinger indenfor inkarneringsmassage, healing og sansning.

Inkarneringsmassage er en blid massageform der sætter fokus på de udfordringer du må have lige nu, og som ofte også hænger sammen med en fysisk ubalance eller smerte. Inkarneringsassage indeholder også healing, sansning og samtale enten undervejs eller efter massagen.

En behandling tager ca. 1 1/2 time, foregår i Skanderborg og koster 600,-  Ved tidsbestilling kan du bruge kontakt siden.